Екскурсія в міні-пекарню “Еко Татко" 3 класу

Сьогодні наші третьокласники побували на екскурсії у с.Шегині в міні-пекарні “Еко Татко”. Учні з радістю обговорювали всі процеси з випічки справжнього живого хліба, власноруч вимірювали масу всіх складників тіста, завзято місили, спостерігали за випіканням духмяної хлібини у глиняній печі . Опісля діти поласували козацьким обідом. А далі всі з величезним азартом продавали і купували солодощі за барною стійкою, побувавши в ролі і покупця , і продавця. Учасники поїздки мали змогу побувати на кордоні України з Польщею та побачити, як працює наша прикордонна служба. А щире дитяче привітання "Слава Україні! Героям слава!" було чути на кількасот метрів довкола.

Весело було і під час караоке. Після майстер-класу всі учасники отримали іменні сертифікати, які засвідчують їхнє вміння у випічці хліба. А буханець, спечений власними руками, бережно тримаючи, час від часу принюхуючись до аромату хлібця, повезли додому.

Найцінніше, що діти зрозуміли істину: для чого живе людина на Землі? Для того людина існує, щоб творити щось добре і корисне.